• Florence Pugh aláírhat Irulan hercegnő, a császár lánya szerepére, amint elkészül a forgatókönyv
  • Denis Villeneuve a Harkonnenekre koncentrálna a második rész során
  • A tervek szerint 2023 októberében kerül mozikba a film

Florence Pugh a filmkedvelők megelégedésére egyre több kiemelt produkcióban tűnik fel. A Lady Macbeth, a Fehér éjszakák és az Oscar-jelölt Kisasszonyok után a huszonhat éves színésznő csatlakozott a Marvel Moziverzumhoz (Fekete Özvegy, Sólyomszem) és Christopher Nolan is szerződtette őt új filmjébe. Nemrég Madonna lehetséges megformálójaként merült fel a neve, a The Hollywood Reporter friss információi szerint pedig Denis Villeneuve szeretné megszerezni őt a Dűne 2-be.

wallpapersdencomflorence-pugh-lady-macbeth-actress-portrait2627x1540.jpg
(A kép forrása: LA Times)

Értesülések alapján Irulan Corrino hercegnő szerepéről tárgyal Pugh, ám egészen a forgatókönyv átdolgozott változatának elkészültéig nem ír alá a produkcióba. Várhatóan 2023 októberében kerül mozikba az új epizód, a forgatás viszont nyáron kezdődik, tehát valószínűleg a hivatalos bejelentésre sem kell már sokat várni.

mv5byjbmzjblzdutnwqzyi00mwjlltlmzwmtoda1ythkztcwntg0xkeyxkfqcgdeqxvyndgzote1mjav1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

Villeneuve sok kritikát kapott, amiért viszonylag kevés karaktert mutatott be a nyitányban, a folytatás viszont lehetőséget nyújt a tavalyi filmben pusztán említés szintjén szereplő császár lányának bevezetésére. A rendező elmondása szerint egyébként a Harkonnenekre koncentrál majd a következő film, jóllehet Zendaya figurája is csak akkor bontakozhat ki. Szerintetek sikerül majd Villeneuve-nek kellő árnyaltsággal bemutatni a különböző hősöket?