• Madonna rendezné a saját magáról szóló életrajzi filmet
  • Florence Pugh-t szemelte ki a főszerepre
  • Jelölt az Eufória triója, Sydney Sweeney, Barbie Ferreira és Alexa Demie is
  • Felmerült továbbá Julia Garner (Ozark), Bebe Rexha és Sky Ferreira neve
  • Napi 11 órás koreográfiai és énekes foglalkozásokon vesznek részt Madonnával és tánctanárával

A castingért felelős Carmen Cuba tántoríthatatlanul keresi a színésznőt, aki vászonra varázsolja Madonnát a róla szóló életrajzi filmben, amit egyébként az énekesnő maga kíván rendezni. Pont a héten írt arról a  Consequence, hogy bár sajtóértesülések szerint utóbbi Florence Pugh-t szemelte ki, jelenleg az Eufória két színésznője, a Cassie-ként és Katként megismert Sydney Sweeney és Barbie Ferreira, illetve az Ozarkban látható Julia Garner a legesélyesebbek a szerepre.

collage1.png
(Sydney Sweeney, Julia Garner és Barbie Ferreira. A képek forrása: IMDB, Heyalma, People)

A The Hollywood Reporter ismét Pugh-t emlegeti, illetve értesülései szerint más művészek is ott vannak a producerek listáján. Szintén az Eufóriából igazolnák a Maddy-t alakító Alexa Demie-t, illetve meghallgatták Odessa Youngot (Richard búcsút mond, Gyilkos nemzedék) és Emma Laird-t (Mayor of Kingstown) is. Felmerült továbbá két énekesnő, Bebe Rexha és a már több filmben (pl. A sötétség gyermekei; Nyomd, Bébi, nyomd!) látott Sky Ferreira neve is.

defcollage.jpg
(Emma LairdFlorence Pugh és Alexa Demie. A képek forrása: Deadline, Time, Pinterest)

A hónapok óta zajló meghallgatások része, hogy a jelöltek akár napi tizenegy órás koreográfiai és énekes foglalkozásokon vesznek részt Madonnával és tánctanárával. A forgatókönyvet egyébként a popsztár és Diablo Cody (JunoPszichoanyuÖrdög bújt beléd) közösen írja. Források szerint a történet csúcspontja az 1990-es Blonde Ambition turné lesz.

„Azért csinálom, mert sokan próbáltak már filmet írni rólam, de mindannyian férfiak voltak” – közölte Madonna Jimmy Fallon talk show-jában. A Daniel Radcliffe főszereplésével jelenleg készülő Weird Al Yankovic-biopic ugyan nem az énekesnőre összpontosít majd, a popsztár viszont Evan Rachel Wood megformálásában feltűnik a filmben. A szkriptet Eric Appel rendező és az énekes-parodista közösen jegyzik.

pid-1177madonnavogue.jpg
(A kép forrása: YouBeauty)

Ha további zenész-zenekaros filmekre vágytok, mostanában alaposan el vagyunk eresztve hasonszőrű produkciókkal. A Bohém Rapszódia sikere után Elton JohnDavid BowieAretha FranklinBob DylanLionel RichieCéline DionJudy Garland és a Mötley Crüe is mozivászonra vagy képernyőre került. A Netflix dokumentumfilmmel tisztelgett Britney SpearsKanye West és The Notorius B.I.G. előtt, az Apple TV+ Billie Eilish életébe engedett betekintést, oknyomozó anyagot láthattunk Jackoról, illetve készül egy Prodigy doksi is.

Elég lassan haladnak a munkálatok, mindenesetre az utóbbi években bejelentettek egy Prince, egy Michael Jackson, egy Robbie Williams és két Amy Winehouse biopic-et. Érkezik továbbá egy Bee Gees mozi, a Sex Pistols pályáját Danny Boyle dolgozza fel, Scorsese a Grateful Dead legendás gitárosa, Jerry Garcia életét mutatja be, Baz Luhrmann Elvis-t varázsolja vászonra, a Foo Fighters pedig egy horrorfilmben tűnik fel hamarosan. Ti melyiket várjátok a legjobban?