• Jelmezes fotó érkezett az élőszereplős Hófehérke forgatásáról
  • Főszerepben Rachel Zegler (West Side Story) és Gal Gadot (Wonder WomanHalál a Níluson)
  • A filmet Marc Webb (500 nap nyárA csodálatos Pókember) rendezi

Rachel Zegler Spielberg West Side Story-jában mutatkozott be tavaly, a Disney pedig azonnal szerződtette őt élőszereplős Hófehérke filmjének főszerepére. Immár jelmezben is láthatjuk a színésznőt, jóllehet csupán a forgatási szünetben kapták le Zeglert, így a film díszleteiről, vizuális koncepciójáról egyelőre nem kaptunk képet. Utóbbi különösen fontos lehet, hiszen a Disney korábbi animációs feldolgozásai nem arattak osztatlan sikert (pl. Dumbó, Az Oroszlánkirály), az Aladdint taksálta legtöbbre a közönség.

Zegler mellett feltűnik majd az eddig jobbára sorozatbéli epizódszerepekben látott Andrew Burnap, aki nem az eredeti mese egyik karakterét, hanem újonnan íródott hőst alakít majd. Meglepő módon a gonosz királynő alakját osztották Gal Gadotra (Wonder WomanHalál a Níluson), ami tovább srófolhatja a film iránti érdeklődést. Marc Webb, az 500 nap nyár és A csodálatos Pókember rendezője irányítja a munkálatokat, míg a zenét a Benj Pasek és Justin Paul komponálják.

vo1220westsidesddtory01.jpg
(A kép forrása: Vogue)

Hollywoodban természetesen a Hófehérke bemutatása után is folytatódik az élőszereplős feldolgozások sora. A Disney+ égisze alatt érkezik David Lowery (The Green Knight) rendezésében a Peter Pan & Wendy, majd Rob Marshall (Egy gésa emlékiratai) vezetésével készül A kis hableány – főszerepben Halle Bailey, Melissa McCarthy és Javier Bardem -, amit Jon Favreau A dzsungel könyve folytatásának szánt története, Az Oroszlánkirály előzményfilmje és a legendás Robert Zemeckis Pinokkiója követ. Ti melyiket várjátok leginkább?