Itt az őszBevezetőnk után következzen a várható tartalom: bemutatórovatunk teljes egészében az augusztusban lezajlott Games Convention 2008-at foglalja magába, méghozzá 27 oldalon. A legfontosabb címek, amelyet a szerkesztőség tagjai láttak, esetleg kipróbáltak Lipcsében, külön kitérve arra, hogy mire számítunk az egyes játékokkal kapcsolatban.

Játéktesztjeink között végre itt a Spore, hét oldalon foglalkozunk az év egyik legkreatívabb programjával, Will Wright ismét emlékezeteset alkotott. Nem is hagytuk szó nélkül a dolgot, Grath Hamburgba látogatott, ahol mikrofonvégre kapta a híres fejlesztőt, mindezt négy oldalnyi interjú képében prezentáljuk nektek.

Hosszú várakozás után végre befutott a Chris Taylor-féle Space Siege teljes verziója is, ám nem ájultunk el tőle. Nem úgy a Dead Space-től (a játékról nálunk olvashattok tesztet először itthon!), amelyről egy igen sajátos cikket állítottunk össze nektek. Ebben a hónapban nem maradunk autós játék nélkül sem, ugyan nem az új NFS érkezett, de szimulátorrajongóknak itt a GTR Evolution, ami a tavaly nagy sikert aratott Race07 kiegészítőlemeze.

Itt az őszItt az őszItt az ősz

Páran hiányolták előző számunkból a S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky tesztet, most már nekik sem kell tovább várakozniuk, négy oldalon számolunk be az orosz FPS igen hangulatosra sikeredett expanziójáról. Focimániások is örülhetnek, hiszen befutott a FIFA 09, ami olyan jól sikerült, hogy még Darths komát is meggyőzte.

Kipróbáltuk a Bionic Commando feltámasztott változatát, a Rearmed-et is, és bizony igen jól szórakoztunk a játék közben. Nem úgy a Code of Honor 2 és az Imperium Romanum Emperor Expansion kiegészítőjének, valamint a Penumbra harmadik részének tesztelése közben. Előző számunkban már meséltünk a Mercenaries 2-ről, bíztunk benne, hogy javul a dolog a kiadásig, de sajnos csalódnunk kellett, Grath véleményét három oldalon olvashatjátok.

Itt az őszItt az őszItt az ősz

Elírás

Sajnos a Levrovban szereplő nyereményjátéknál elírtuk az e-mail címet. A helyes cím: nyeremenyjatek |kukac| pcguru.hu - nem pedig pcguru@nyeremenyjatek.hu.

Befutott ebben a hónapban a MySims is, és korántsem akkora katasztrófa, mint ahogy azt előre gondoltuk volna. Sajnos a híres tévésorozat, a The Deadliest Catch alapján készült játék, az Alaskan Storm már nem olyan nagy móka, csak azoknak ajánljuk, akik élnek-halnak a halászatért.

Végül, de nem utolsósorban itt a Brothers in Arms: Hell’s Highway, amely már régóta várt darab errefelé, és azt kell, hogy mondjuk, beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Mellette találhattok még szokás szerint Top5-öt és az extra kiadás okán megemlékezünk a Lineage 2-ről is.

Konzolrovatunkban ismét nagyágyúk kaptak helyet, itt a régóta várt Force Unleashed, megjött a Viva Pinata: Trouble in Paradise, és kipróbáltuk a Diablo-klónnak számító Too Human-t is.

A hardverrovat oldalain teszteltük az ATI Readon HD4870X2-t, az Intel Pentium Dual Core E5200-at, az Intel G45 videocsipet, és megemlékezünk az iPhone 3G-ről is.

Ezen felül rengeteg nyereményjáték bújt meg a magazinban, a szerencsések Spórával, Mercenaries 2-vel, Lineage 2 cuccokkal, Viva Pinatával és Too Humannel lehetnek gazdagabbak.

Jó szórakozást, jó olvasást kívánunk mindenkinek. A Guru legyen veletek!