• James Gunn egy Peacemaker sorozaton és A galaxis őrzői 3-on dolgozik
  • Elárulta, hogy már folynak az előkészületei egy másik DC-s projektnek is
  • Részleteket nem közölt, a gyártás várhatóan 2023-ban kezdődhet
  • Korábban egy Harley Quinn és egy Krypto the Superdog spin-off lehetőségéről beszélt

Mozikban ugyan a friss Marvel-filmekkel ellentétben nem sikerült átütő sikert aratnia a James Gunn vezetésével újrafazonírozott Az Öngyilkos Osztagnak, a kritika egyöntetűen dicsérte a filmet, ami aztán a streaming platform legnézettebb DC-produkciója lett. A rajongók örömére jelentette be Gunn, hogy részt vesz az HBO Maxen John Cena főszereplésével készülő Peacemaker sorozat készítésében is, sőt nemrég megszellőztette egy új moziepizód lehetőségét.

A munkamániás direktor azonban nem éri be ennyivel, ugyanis közösségi oldalán közölte, hogy a fenti széria, A galaxis őrzői 3 és az utóbbihoz tartozó karácsonyi különkiadás mellett már folynak a munkálatai egy újabb DCEU-s projektnek is. Igaz, egyelőre olyan kezdeti fázisban áll, hogy még az idei FanDome-on is hiába várjuk a részletek ismertetését. Gunn azért később Twitteren megerősítette, hogy érkezni fog egy Peacemakertől független alkotás is a jövőben.

Természetesen egyelőre csak találgatni tudunk a főhős személyét illetően, a ScreenRant midnenesetre kiemeli, hogy Gunn már korábban jelezte, milyen karakterekben lát fantáziát. Egyrészt szívesen dolgozna ismét Margot Robbie-val egy Harley Quinn-produkción, valamint felmerült egy Krypto the Superdog-féle történet lehetősége. Akármelyik szuperhős is lesz a befutó, egyéb elfoglaltságai miatt legkorábban 2023-ban várható a gyártás megkezdése.

Ti milyen DC-sorozatot vagy filmet látnátok szívesen Gunn tolmácsolásában?

thesuicidesquadprempmc55202-h-2021.jpg
(A kép forrása: The Hollywood Reporter)