Vadonatúj monitorokról rántotta le a leplet nemrégiben az Acer, melyek alkotómunkához, tervezéshez és játékhoz egyaránt alkalmasak, illetve azokat is becélozzák, akik hordozható megoldást keresnek.

Acer CB342CKC és CB282K

Az Acer CB2 monitorok professzionális színhűséget és képminőséget ígérnek, 4K és HDR 1000 támogatással, míg a Vesa DisplayHDR technológia magasabb felbontású világos részeket, illetve élethűbb árnyékhatású sötét részeket kínál.

A gamerek számára fontos szempont lehet a Radeon Freesync technológia, ami mellé a CB342CKC 1ms VRB (Virtual Response Boost) technológiát is kapott, melynek köszönhetően sokkal tisztább, sokkal elmosódásmentesebb lesz a végeredmény a gyorsabb mozgást modellező képmegjelenítésnél is.

Az Acer CB2 sorozatú monitorok 178 fokos betekintési szöggel rendelkeznek, így a megjelenített színek tökéletesek lesznek bármely irányból nézve. Az Acer VisionCare még biztosítja a Flickerless, a BlueLightShield, a ComfyView opciókat is, az alacsony kisugárzású technológia pedig növeli a felhasználási komfortot, csökkentve a szemek fáradását még hosszabb munkaperiódusok esetén is.

cb342ckmonitor.png

Acer PM161Q

A gyártó azokra is gondolt, akik hordozható kijelzőt keresnek: a PM161Q egy ultrakönnyű, 0.97 kilogramm súlyú, 15.6 hüvelyk képátlójú monitor, nagyon egyszerű hordozhatósággal.

Az IPS panellel rendelkező kijelző USB Type-C kábel segítésével csatlakoztatható okostelefonhoz, táblagéphez vagy laptophoz. A 170 fokos betekintési szög mellett az Acer VisionCare csomag még tovább növeli a vizuális élményt, amely ehhez a monitorhoz is jár.

pm161q-monitor-3.png