A Far Cry 3: Blood Dragon április elsejére időzített, félig hivatalos bejelentésével nem jutottunk közelebb az igazsághoz, hiszen továbbra sem tudjuk teljesen pontosan, hogy miféle szerzet ez a játék; csak a kiszivárgott anyagokra tudunk támaszkodni. Ezek alapján egy őrült mellékhajtással van dolgunk, ami csak a legalapvetőbb formában (lőj le mindent) hasonlít az alapnak tekinthető Far Cry 3-ra, de minden más tekintetben eltér attól.

A frissen kiszivárgott játékképek, s az eddig látott anyagok alapján derékig elmerülünk a 80-as, 90-es sci-fi akciófilm zsánerében, ami természetesen futurisztikus fegyvereket, érdekes, kissé bizarr ellenfeleket, technózenét és bőséges mennyiségű neonfényt jelent. Mindezt egy olyan történet keretében, ami vagy nincs is igazából, mert olyan puritán, vagy olyan zavaros, hogy azt csak az írója érti.

Be kell vallanom, hogy a koncepcióval megvettek kilóra; remekül néz ki a retró megközelítés, ami látszólag nélkülöz minden komolyságot, de tartva az igényességet. Már csak a formális bejelentésre várunk.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!