A Sledgehammer Games csapatának eddig nem volt túl sok szerencséje a CoD szériával, ugyanis hiába azzal a kifejezett céllal alapították a stúdiót, hogy új életet leheljenek a sorozatba, mindmáig csak kisegítő szerepet töltöttek be a nagyok mellett. Mindez azonban megváltozni látszik, a stúdió vezető látványtervezőjének szakmai önéletrajza alapján.

Rob Valdivia a napokban frissítette a LinkedIn profilját, de nem volt elég körültekintő, ugyanis elkövette azt a hibát, hogy nevén nevezte azt az elméletben titkos projektet, amin dolgozik -- a leírás szerint jön a következő CoD: Modern Warfare, amihez realisztikus effekteket készít.

Ez a bejegyzés több szempontból is érdekes: egyrészt azért, mert ezek szerint a Sledgehammer Games önálló munkát végez, másrészt pedig nem szűnik meg a Modern Warfare vonal; az Infinity Ward ugyanis csak annyit mondott, hogy egy új irányvonalat vesznek teljesen új karakterekkel és helyszínekkel, de ez nem zárja ki egy folytatás lehetőségét.

Meglátjuk, mi sül ki ebből, de ne mostanában várjunk megerősítést, hiszen az ősszel megjelenő CoD: Ghosts kapja most a legtöbb figyelmet, illetve Valdivia gyorsan eltávolította az ominózus mondatot.

modern-warfare-4.png