• Jön az Injustice 2 Legendary Edition
  • Kibővített tartalommal
  • Március végén jelenik meg

Tavaly májusban jelent meg az Injustice 2, Böjti pedig el volt ájulva a NetherRealm Studios programjától. "Az egyik legjobb verekedős játék, ami az utóbbi években megjelent, méghozzá bő karakterfelhozatallal és tartalommal, ami már önmagában is ünnepelendő tény." -- írta kilenc hónapja. 

Nos, az Injustice 2 március 29-én visszatér, méghozzá még jobb formában, még több tartalommal, ugyanis a Legendary Edition nevet kapott kiadás minden eddig megjelent DLC karaktert tartalmazni fog, így benne lesz Darkseid, Red Hood, Starfire, Sub-Zero, Black Manta, Raiden, Hellboy, Atom, Enchantress, és a Tini Nindzsa Teknősök is. Megtalálható lesz benne az Injustice 2 Ultimate Edition részeként elérhető premiere skin kosztümök, amik egyedi, alternatív kinézetet, szinkront és dialógusokat kölcsönöznek a karaktereknek, akik között megtalálható Power Girl, John Steward Green Lantern, Reverse-Flash, Grid és Black Lightning is.

Ezek mellett további meglepetések is lesznek: új oktatómód, új felszerelések, megemelt karakterszint limit, és 30-as szinten elérhető új Augment Slot. Ha még nem vetted meg, itt az idő!

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!