• Jonathan Nolan a Paley Center for Media kerekasztal beszélgetésén árult el egy fontos részinformációt
  • "(...) egy zsigeri szinten már alig várom, hogy végignézzem, ahogy Ed mindenkit lemészárol."
  • Ebből sokan arra következtetnek, hogy a 4. évad főgonosza ismét Ed Harris karaktere, azaz a Fekete Kalapos férfi lesz.

Alig ért véget a Westworld 3. évada, Jonathan Nolan máris a jövőbe tekint, és ezzel bizony akaratlanul is elindítja a rajongói teóriák gyártását. Úgy tűnik Nolan a Paley Center for Media kerekasztal beszélgetésén elárulhatta, hogy ki lesz az érkező 4. felvonás főgonosza. A rendező és forgatókönyvíró az alábbi sorokat nyilatkozta a héten megredezésre került eseményen:

"Nagy híve vagyok a sors iróniájának. (...) William végül az évad végére androiddá válik, tehát pont egy olyan teremtménnyé, amelyeket éveken keresztül ő irányított. Valamiért egy zsigeri szinten már alig várom, hogy végignézzem, ahogy Ed mindenkit lemészárol."

westworld-3-evad-2.png

Ebből a nyilatkozatból pedig szinte teljesen nyilvánvalóan kiderül, hogy a készítők ismét Ed Harris karakterét, tehát Williamet teszik majd meg a széria elsőszámú gonosztevőjeként. A 3. évad során Dolores és társai új ellenséggel néztek szembe Engerraund Serac (Vincent Cassel) személyében, azonban korábban már meglehetősen éles hatalmi harcok folytak A Fekete Kalapos férfi és a park lakói közt, így sokak számára izgalmas lehet a visszatérés ehhez a szálhoz. Alább megtekinthetitek a teljes beszélgetést, amelyben egyébként részt vett a széria főszereplőinek jó része is, így Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Jeffrey Wright, Ed Harris és Tessa Thompson.