• Jövőre jön a Red Dead Redemption 2: Legends of the West - bejelentés az E3-on
  • Idén boltokba kerül a felújított Red Dead Redemption
  • Mindezt egy anonim forrás árulta el
  • Egyelőre ez csak egy pletyka

Régóta keringenek már pletykák arról, hogy a Rockstar a nagyon népszerű és sikeres Red Dead Redemption folytatásán dolgozik, és ha lehet hinni a legújabb fülesnek, akkor már nem kell újabb éveket várni.

EGY ANONIM FORRÁS SZERINT 2017-BEN ÉRKEZIK A RED DEAD REDEMPTION 2!

Az információ a Frag Hero nevezetű portálhoz jutott el egy, magát a Rockstar Games egykori dolgozójának kiadó illetőtől, aki nem csak azt mondta, hogy jövőre jön a várva várt játék, hanem pár részletet is megosztott velünk.

Úgy tudja, hogy a pontos cím Red Dead Redemption 2: Legends of the West lesz, és akárcsak a GTA 5-ben, itt is több játszható karaktert kapunk. A játék állítólag már több mint négy éve fejlesztés alatt áll, méreteiben pedig sokkal nagyobb lesz, mint az előd. A bemutató az E3-on lesz.

Az informátor ezen kívül azt is elmondta, hogy még az év vége előtt újra meg fog jelenni a Red Dead Redemption, mégpedig felújított formában. A fáma csak a jelenlegi generációs konzolokról (PS4, Xbox One) szól, de ez nem zárja ki a hosszú ideje várt PC-s átiratot -- ha ez igaz, ez az utolsó esély, hogy a western hozzánk is eljusson.

Ezen a ponton le kell szögezni, hogy mindez csak pletyka, és könnyedén lehet érvelni amellett, hogy igaz és amellett is hogy hamis. Az egyik oldalról nézve kézenfekvő kérdés: mi az a Frag Hero? Hát, nem más, mint egy aprócska gamer oldal, ebből fakadóan pedig nem tűnik életszerűnek, hogy a Rockstar volt alkalmazottja pont hozzájuk fordulna egy ilyen horderejű információval, amit egyébként nem sikerült független forrással megerősíteni.

Másrészről viszont tényként tudjuk, hogy a Take-Two nagy jelenléttel készül a júniusi E3-ra, ezt maga a cég vezérigazgatója mondta, és logikusnak tűnik, hogy a GTA 5 után a Red Dead Redemption 2 kerüljön sorra. Ami pedig a felújított Red Dead Redemptiont illeti, ez magyarázatot adna arra, hogy a játék miért nem jelent meg visszafele-kompatibilis formában, holott sokan kérik.

Akárhogyan is van, nem olyan sokára kiderül, mi az igazság. Addig nem tehetünk mást, csak várunk…