• A Take-Two nagy erőkkel lesz kint az E3-on
  • Saját sajtótájékoztatót azonban nem tartanak
  • A 2016-os E3 június 14-én kezdődik

Február 25-e, megérkezett az első hír az idei E3-mal kapcsolatban. Elég korán kezdjük, hiszen még több mint négy hónapra vagyunk attól, hogy Los Angelesben megint belecsapjunk a lecsóba, és annyi fejlemény, hogy egy kiadó nagy jelenléttel képviselteti magát, egyedül még nem lenne különösebben hírértékű, főleg ilyen messze a kezdéstől, de most a Take-Tworól van szó, a 2K és a Rockstar anyacégéről. Így máris érdekesebb a dolog.

A kiadó vezérigazgatója, Strauss Zelnick a MCV portálnak nyilatkozva mondta el, hogy érdemes lesz odafigyelni rájuk, annak ellenére, hogy saját sajtótájékoztatóval most sem készülnek. Ez azt jelenti, hogy a többi nagy név bemutatóján találkozhatunk majd a cég játékaival, a felhozatal egy részét pedig máris össze tudjuk ollózni.

Mafia 3 például biztosan lesz, ahogy a 2K legújabb sportjátékai is képviseltetik magukat, konkrétabban, NBA és WWE címekre számíthatunk. Illetve a Battleborn is feltűnhet, annak ellenére, hogy ez már májusban a boltokba kerül.

Az igazi érdekességet persze azok a játékok jelentik, amikről még nem beszélhet Zelnick, kézenfekvő lehetőség pedig az, hogy a Rockstar bemutat valamit, illetve a nevükben bemutatnak valamit, köztudott ugyanis, hogy a Rockstar nem jár az E3-ra. A GTA 5 további bővítése esetleg megtörténhet, immáron singleplayer tartalommal, de szívesen látnánk egy teljesen új IP-t, a Red Dead folytatását vagy éppen a régóta várt Agent feltámasztását.

Bármi is lesz, mi itt leszünk!