Múlt héten derült ki, hogy készül a Hunger, bocs, a Little Nightmares, és a Tarsier Studios most bejelentette, hogy jövő tavasszal már meg is jelenik a játék. Interaktív történetvezetés, kitűnő hangok, álom és rémálom, árnyékban megbúvó szörnyek: ezt kínálja a Little Nightmares. 

"Tavaly óta dolgozunk együtt a fejlesztőkkel, és azóta tudjuk, hogy megéri a Little Nightmares-t támogatni. A program egyedi művészi látványvilággal rendelkezik. Szeszélyes és borzalmas univerzuma darabokra szaggat, egyszerre ajánl félelmetes és gondtalan pillanatokat. Alig várjuk, hogy az emberek kipróbálják és elmondják róla a véleményüket." -- közölte Samuel Gatte, a Bandai Namco Entertainment Europe terméktámogatási igazgatója.

Andreas Johnsson, a Tarsier üzletfejesztési igazgató a stúdió eddigi legizgalmasabb projektjének nevezte a Little Nightmares-t. A bejelentés óta éjjel-nappal a játékon dolgoztak, és nagyon örülnek annak, hogy eljött az a pillanat, amikor a nagyközönség is betekintést kaphat a játékba. Hogy ez a Gamescomon történt meg, fantasztikus érzéssel töltötte el őket, tette hozzá.