Június végén végre elmondhatjuk, hogy nem csak papíron van nyár, hanem az idő is nyáriasra fordult. Szóval az ember szívesebben van kint a szabadban, pláne, ha a napocska a vízparton heverészve süt le ránk. De ha mégis inkább az otthonunk viszonylagos hűvösét választottuk, akkor sem kellett unatkoznunk, hiszen ebben a hónapban újfent remek címekkel gazdagodtunk nem csak PS4-en. Lássuk a június legjobb megjelenéseit.

Judgment

PS4-exkluzív címként esett be az életünkbe a Yakuza-játékok mögött álló csapat új programja. A Judgment-ben egy megbukott védőügyvédet, Takayuki Yagamit alakíthatjuk, aki a megváltást keresi Japán utcáin, mint magánnyomozó és egy gyilkossági sorozatot próbál felderíteni. Ehhez persze le kell merülnie a Yakuza-széruából már ismert Kamurocho alvilágába.

judgment-0001.jpg

The Sinking City

A PS4 mellett PC-re és Xbox One-ra is befutott The Sinking City Lovercraft munkásságán alapul. Eme nyitott világú játékában az 1920-as években nyomozhatunk Charles W. Reed magánnyomozót irányítva, aki bár Új-Angliában dolgozik, a fikcionális massachusettsi Oakmontban köt ki, ami egy vízzel elárasztott, lepusztult város. A The Sinking City természetesen nem a békés nyomozásról, hanem természetfeletti jelenésekről, szörnyekről és az őrületről szól.

F1 2019

  • Megjelenés: június 28.
  • Ár: 20.990 forint (Anniversary Edition) / 23.990 forint (Legends Edition)
  • PlayStation Store adatlap

F2 kategóriával és történelmi tartalmakkal száguldott be idén az F1-sorozat új felvonása, az F1 2019, ami ráadásul a megszokottnál hamarabb jelent meg PS4 mellett PC-re és Xbox One-ra is – merthogy általában augusztus környékén szokott kijönni az aktuális F1. Ennek köszönhetően az idei versenysorozattal párhuzamosan koptathatjuk az aszfaltot a virtuális versenypályákon.

ps-store-f1-2019.jpg

MotoGP 19

Ahogy az F1, úgy a hivatalos MotoGP sorozat sem maradt új cím nélkül. A MotoGP 19 természetesen multiplatform cím, a 2019-es szezon keretein belül enged minket a versenypályára. A történelmi versenyeket is megidéző programban alakíthatunk névtelen versenyzőt a kampányban, vagy kihívhatunk más játékosokat az online játékmódban.

motogp-19-premier.jpg

Crash Team Racing: Nitro Fueled

Visszatért Crash és jöttek a barátai is. Az Activision a Crash-trilógiát követően az alapjaitól felújította a Crash Team Racinget is, ami remek látványvilágot és versenyélményt biztosít, és mindezen túl a PS4 tulajok exkluzív tartalmat is kapnak, méghozzá retro pályák, járművek és skinek képében.

crash-team-racing-003.jpg

Mindezek mellett érdemes még megemlíteni néhány címet, mint például a The Elder Scrolls Online új kiegészítőjét, a sárkányokat, új régiót és karakterosztályt hozó Elsweyr-t, és a Konami ötvenedik évfordulóját ünneplő Contra Anniversary Collectiont, amiben a korai Contra-játékokon túl két Probotector is megtalálható.