Bár a Jurassic World Evolution nem a júniusban bemutatásra kerülő Jurassic World: Bukott birodalom feldolgozása lesz, hanem egy parképítős és menedzselős program, ennek ellenére a filmsorozat ismert szereplői fel-feltűnnek a játék folyamán, hogy tanácsokkal és feladatokkal lássanak el minket – hasonlóan kell elképzelni, mint ahogy azt a Jurassic Park: Operation Genesisben láthattuk.

A káoszszakértő Dr. Ian Malcolmot alakító Jeff Goldblumot (aki az új filmben is visszatér a karakterhez) már korábban beharangozták, most pedig kiderült, hogy két másik, a moziból ismert színész is csatlakozott a csapathoz.

Az egyikük Bryce Dallas Howard, aki az előző filmben a Jurassic World ügyvezető menedzserét, Claire Dearinget alakította, a Bukott birodalomban pedig már önjelölt dínóvédő lesz, aki szeretné kimenekíteni a dinoszauruszokat a természeti katasztrófa előtt álló Nublar-szigetről.

A másik színész B. D. Wong, aki az új filmre szintén visszatér Dr. Hanry Wu-t alakította, a Jurassic Park és a Jurassic World állatainak megteremtőjét, aki természetesen szintén visszatér a Bukott birodalomra, ami már csak azért is érdekes, mert a Michael Chrichton által írt eredeti könyvben Wu már az első Nublar-incidens idején meghalt, széttépték a velociraptorok. (Ugyanez igaz Ian Malcolmra is, hiszen az első könyvet ő sem élte túl – csak őt az író feltámasztotta a folytatásra.)

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!