• A Jurassic World: Világuralom 2022. június 9-én kerül a mozikba
  • Mindkét trilógiából visszatérnek fontos szereplők
  • A film nem csak a Jurassic World-trilógiát zárja le, de a teljes szériát egyesíti
  • A Krétakori táborra is lesz benne utalás

Újabb képpel gazdagodtak a Jurassic World: Világuralomra váró rajongók. Ezúttal viszont nem szerepel semmilyen dinoszaurusz a képen, ellentétben azzal, amelyiken egy Parasaurolophus volt látható Owen Grady-vel, vagy a legutóbbin, amin szintén Owen szerepelt egy Atrociraptorral.

owenandkaylaabouttofacewithdanger.png

Viszont ezúttal is Chris Prattet láthatjuk, aki az egyik új szereplővel, a Kaylát megformáló DeWanda Wise-zal látható együtt. Sokat még nem tudni a nőről, de annyit igen, hogy pilóta lesz, valószínűleg ő furikázza a világ körül Owent és talán Claire-t is. Érdekesség, hogy nem ez az első kép, amin DeWanda Wise feltűnik. Korábban már láthattuk őt Prattel együtt egy forgatási képen, csak ott nem havasi környezetben, hanem egy dzsungelben.

Érdekesség, hogy a nő kezében egy sokkoló van, ami elég standard felszerelésnek számít a Jurassic-univerzumban a dinoszaurusz vadászok és gondozók között, hiszen már a Jurassic Park első jelenetében is szerepelt ilyen típusú fegyver. Owennél pedig az a kés látható, amit az előző két filmben is használt.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!