• Az új barát karácsonyra hősnője megpróbál párt találni, akit elvihet az ünnepi családi összejövetelre
  • A karácsony igazi örömében egy rádiós DJ épp akkor veszíti el állását, amikor elkényeztetett gyerekei a kezébe nyomják a karácsonyi kívánságlistájukat
  • A karácsonyi lovagban egy boszorkány Ohióba repít egy középkori lovagot, ahol megismerkedik egy okos és kedves, ám a szerelemből kiábrándult tanárnővel

Hamarosan beköszönt a karácsonyi szezon, a Netflix pedig három ünnepi filmjéhez is kiadott egy-egy magyar feliratos előzetest a napokban. Az új barát karácsonyra hősnője bejelenti családja előtt, hogy barátja van, ők pedig azonnal meghívják a képzelt fiút az ünnepekre. Nagy kihívás nyílik így Johanne előtt: három hét alatt párt kell találnia. Premier december 5-én.

j-barat-karacsonyra.jpg

November 28-án debütál A karácsony igaz öröme című családi film a streamingszolgáltató műsorán. A népszerű rádiós DJ éppen akkor veszíti el az állását, amikor négy elkényeztetett gyereke a kezébe nyomja a karácsonyi kívánságlistáját. Miközben kényszerből egyszerűsítik az életüket, hamar rájönnek, hogy mik is az igazi értékek az életben.

a-karacsony-igazi-orome.jpg

Csütürtükön érkezik a Vanessa Hudgens főszereplésével készült A karácsonyi lovag. A sorozat története szerint karácsonykor egy boszorkány Ohióba repít egy középkori lovagot, Sir Cole-t, ahol megismerkedik az okos és kedves, ám a szerelemből kiábrándult Brooke tanárnővel. Utóbbi segít Sir Cole-nak eligazodni a modern világban, miközben a lovag megpróbálja teljesíteni titokzatos küldetését, ami ez egyetlen lehetősége a hazatérésre. Eközben viszont hőseink egyre közelebb kerülnek egymáshoz.

a-karacsonyi-lovag.jpg