• 2022. április 14-én debütál mozikban a Dumbledore titkai
  • Dumbledore Salmander csapatát bízza meg Grindelwald felkutatásával
  • Főszerepben Jude Law, Mads Mikkelsen, Johnny Depp, Eddie Redmayne, Katherine Waterston és Ezra Miller

Az ezredfordulós Harry Potter epizódokat jegyző Chris Columbus eredeti szereplőkkel tervezett visszatérése aligha valósul meg (Daniel Radcliffe-et addig is bizarr botrányhős szerepében láthatjuk, Rupert Grint pedig Shyamalan új filmjében dolgozik), április 14-én mozikba kerül azonban a Legendás állatok következő epizódja, a Dumbledore titkai. A produkció friss jelentése szerint holnap érkezik a film második előzetese, addig is közzétettek azonban néhány látványos karakterposzter.

screen-shot-2021-12-10-at-120921-pm.png
(A kép forrása: IndieWire)

Sokak csalódására Mads Mikkelsen váltja Johnny Deppet az antagonista szerepében, visszatér azonban Eddie Redmayne és Katherine Waterston mint Salmander és Tina Goldstein. Újoncként csatlakozott a stábhoz Ezra Miller (remélhetően megmagyarázzák az alkotók, hogy miként lehet ő Albus és Aberforth elveszett öccse), míg a rendezői székben az utolsó négy Harry Potter filmet, illetve a Legendás állatok korábbi részeit jegyző David Yates ül – aki egyébként már leszerződött két további felvonásra is.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Gellert Grindelwald épp hatalma csúcsány jár, a Roxfort legendás professzora viszont halogatja, hogy megütközzön a sötét varázslóval, fiatalkori tudóstársával. Inkább Göthe Salmandert és előző részekben megismert barátait bízza meg, hogy kutassák fel a gonosz mágust és köveőit. De vajon meddig maradhat árnyékban Dumbledore? A film első előzetese: