• Április 27-én debütál a 365 nap: Ma a Netflix műsorán
  • Egy Laurának udvarló titokzatos férfi zavarja meg hőseink „szerelmét”

Barbara Biaslowas és Tomasz Mandes 2020-ban megcsinálta a Netflix legnagyobb figyelmet kiváltó trash filmjét, majd megkapták a lehetőséget, hogy elkészítsék a 365 nap második részét is. A sokáig csak A szürke ötven árnyalata lengyel változataként emlegetett film nem riadt vissza a felnőtt produkciók megoldásainak imitálásától. Története szerint egy szicíliai maffiózó elrabol egy nőt és 365 napot ad neki, hogy belé szeressen.

Április 27-én érkezik a Ma alcímre keresztelt folytatás, amiben Laura és Massimo szerelme ismét kiteljesedik, sőt tüzesebbek, mint korábban bármikor. Románcukat árnyalja a gengszter bonyolult családi háttere és egy rejtélyes férfi, aki belép Laura életébe, hogy bármi áron elnyerje szívét és bizalmát. Feliratos előzetese után néhány jelenetképet tett közzé a Netflix.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

(A képek forrása: Netflix Magyarország, Instagram)

Aki igényesebb lengyel produkciókra vágyik, bőven válogathat a hazánkban is működő streamingszolgáltatók kínálatában. Az Enyhülés, a Mocsár 1997 és a Hogyan lettem szerelmes egy gengszterbe a bűnügyi vonalat erősítik, a Sexify népszerű coming-of-age sorozat, míg a nézettségi listát nemrég meghódító Krakkói szörnyek izgalmas fantasy-horror.