• Elkezdődtek a House of the Dragon olvasópróbái
  • Premier 2022-ben az HBO Maxen

„Fire will reign” – a Targaryenek jelmondatával jelentették be, hogy az első Trónok harca spin-off sorozat, a House of the Dragon munkálatai megkezdődtek. Ezt képekkel is alátámasztották: több felvételt közöltek az első olvasópróbáról, ahol egyébként a járványra való tekintettel egymástól kellő távolságra lévő asztaloknál gyűltek össze a színészek.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

A Targaryenek felemelkedését bemutató széria 300 évvel játszódik az eredeti sorozat cselekménye előtt. Bizakodásra adhat okot, hogy a több ikonikus TH-epizódot (pl. HardhomeBattle of the Bastards) rendező Miguel Sapochnik és a közkedvelt főcímdalt komponáló Ramin Djawadi is részt vesz a produkcióban.

A főbb szerepekben feltűnik például Olivia Cooke (Ready Player One), Emma D’Arcy (Truth Seekers), Paddy Considine (Birmingham bandája) és Matt Smith (Ki vagy, doki?) is. A premier 2022-ben várható, pontos bemutatódátumot egyelőre nem hirdettek. A további három spin-off sorozatról itt, míg George R.R. Martin új HBO Maxes munkáiról itt olvashattok bővebben.

034bc-house-of-the-dragon-1.jpg