• Ma debütál a 4. szezon a Netlixen
  • Visszatér Terry Silver és az őt alakító Thomas Ian Griffith
  • Miyagi-Do és az Eagle Fang együtt próbálják legyőzni a Cobra Kai dódzsót

Ugyan már véget ért a Cobra Kai ötödik évadjának forgatása is, ma még csak a negyedik szezon debütál a Netflix műsorán. Aki még nem vágott neki a következő tíz epizódnak, előzetes betekintőként láthat két jelenetet a folytatásból. Elsősorban a fiatalabb generációt vezetik be az alábbi részletek.

Karate Kölyök filmek cselekményét harmincnégy évvel később folytató széria főhősei továbbra is a vetélkedő Daniel (Ralph Macchio) és Johnny (William Zabka). A 2018-ban újraindított történet viszont már utóbbi szemszögéből követi az eseményeket. Így szól az új évad hivatalos leírása, ami egyébként nem említi a Thomas Ian Griffith alakította Terry Silver visszatérését:

„A 4. évadban a Miyagi-Do és az Eagle Fang összefognak, hogy együtt legyőzzék a Cobra Kai dódzsót az All Valley 18 év alattiak tornáján... És a vesztesnek örökre meg kell válnia karateruhájától. Miközben Samantha és Miguel igyekszik fenntartani a dódzsók közti szövetséget, Robby pedig mindent belead a Cobra Kai dódzsóban, a Valley sorsa még sosem volt ennyire bizonytalan.”

cobra-kai-season-4.jpg
(A kép forrása: Gizmo Story)

Sorozatajánlónkat itt olvashatjátok.