• Véget ért a Cobra Kai 5. évadjának forgatása
  • December 31-én debütál a 4. szezon a Netlixen
  • Visszatér Terry Silver és az őt alakító Thomas Ian Griffith
  • Miyagi-Do és az Eagle Fang együtt próbálják legyőzni a Cobra Kai dódzsót

A rajongók már tűkön ülve várhatják a Karate Kölyök filmek cselekményét harmincnégy évvel később folytató Cobra Kai sorozat negyedik évadjának december 31-re kitűzött premierjét. Ám ezzel nem zárul le a történet. Örömteli hírt osztott meg a közönséggel karácsony előtt a széria társalkotója, Jon Hurwitz: közösségi oldalán jelentette be, hogy véget ért az ötödik évad forgatása is. Premierdátumot egyelőre nem tűztek ki, a Collider viszont valószínűsíti, hogy sok Cobra Kai epizódra számíthatunk még a következő években.

A legendás franchise a YouTube égisze alatt indult újra 2018-ban, két évad után azonban a Netflix vette át a produkciót. A sorozat érdekessége, hogy nem az eredeti főhős, Danielt (Ralph Macchio), hanem a korábbi antagonista, Johnny (William Zabka) szemszögéből követi az eseményeket. Kettejük konfliktusa továbbra sem enyhül, de az új évadban több újdonság, például a Thomas Ian Griffith alakította Terry Silver visszatérése várható.

cobra-kai-season-4-trailer.jpg
(A kép forrása: Digital Trends)

A hivatalos leírás szerint: „A 4. évadban a Miyagi-Do és az Eagle Fang összefognak, hogy együtt legyőzzék a Cobra Kai dódzsót az All Valley 18 év alattiak tornáján... És a vesztesnek örökre meg kell válnia karateruhájától. Miközben Samantha és Miguel igyekszik fenntartani a dódzsók közti szövetséget, Robby pedig mindent belead a Cobra Kai dódzsóban, a Valley sorsa még sosem volt ennyire bizonytalan.”

Sorozatajánlónkat itt olvashatjátok.