Az új Tomb Raider, mint ahogy azt már ezer és egyszer leírtuk, reboot lesz, azaz a sztori teljesen elölről indul, amikor Lara Croft még fiatal és tapasztalatlan, és belemegy egy furcsa film elkészítésébe, melyben különös férfiak társaságában szerepel egy kézi kamerás dokumentumfilmen.

Persze rossz az, aki rosszra gondol: Lara és barátai egy titokzatos szigetet keresnek, melyhez egy régészettel foglalkozó valóságshow producerei adnak támogatást. A játékban erről az útról nem sok infót kapunk, mindössze pár felvétel emlékeztet majd arra, hogy a hosszú hajóút megtörtént.

Szerencsére kapunk egy képregényt a Dark Horse kiadásában, mely a játék fő írói stábjának keze munkáját dicséri. A Tomb Raider: The Beginning a szigetre vezető utat meséli el részletesebben, és bár sok részletet még nem ismerünk, alant megtekinthetjük a borítót, mely a játék művészi munkáinak grafikai stílusát idézi.

A Tomb Radier képregény a videojátékkal együtt jelenik meg március 5-én. Hogy nálunk is kapható lesz-e, elválik, de ha máshogy nem, hát digitális formában biztos be lehet majd szerezni.

Képregényt is kap a Tomb Raider