• A Naughty Dog harmadszorra is elhalasztotta az Uncharted 4 premierjét
  • Április 27. helyett csak május 10-én jeleink meg a játék PS4 masinákra
  • Az így nyert idő a gyártással kapcsolatos teendőkre fordítja a stúdió

Az Uncharted-sorozat rajongói igazán boldogok lehettek az elmúlt napokban, hiszen nem csak egy fantasztikus, a hollywoodi filmekhez méltó előzetest tekinthettek meg a notórius kincsvadász, Nathan Drake friss kalandjából, de kiderült, hogy a hétvégén egy nyílt bétateszt keretében minden PlayStation Plus tagsággal rendelkező felhasználó kipróbálhatja a program multiplayer részlegét. És persze már megint egy kicsit közelebb kerültünk az április 27-ikei premierhez, legalábbis egészen ma reggelig így gondoltuk, ugyanis a Naughty Dog váratlanul bejelentette, hogy két héttel elhalasztja az Uncharted 4: A Thief’s End megjelenését.

A szomorú hírt a PlayStation Blogon közölte Shawn Layden, a Sony Computer Entertainment of America ügyvezető elnöke, a szűkszavú közleményben azonban csak annyit árult el, hogy ahhoz, hogy világszerte minden játékos egyszerre kaphassa meg a lenyűgözőnek ígérkező kalandot további két hétre van szüksége a Naughty Dognak, amit a gyártási procedúrára fog fordítani a csapat, így csak május 10-én jelenik meg a program PS4 konzolokra.

Bár Layden konkrétan nem árulta el a késés valódi okát, de nagyon úgy tűnik, mintha a lemezek elkészítése és kiszállítása, esetleg a speciális kiadásokhoz járó szobrocskák legyártása okozott volna galibát, de ezek természetesen csak tippek. Ami biztos viszont, hogy csak májusban vághatunk bele az Uncharted-sorozat friss epizódjába.