• A Disney megbízta Aadrita Mukerjit (Supergirl, Reacher) a Neveletlen hercegnő 3 forgatókönyvével
  • Anna Hathaway egyelőre nem írt alá, de a források szerint igent mondott az újbóli szereplésre

Talán nem túlzás azt állítani, hogy ami az ötvenes években a Római vakáció volt, azt könnyedebb és kevésbé modoros hangvételben a Neveletlen hercegnő jelentette az ezredfordulón. A Disney vezetői úgy látják, hogy lányregényeket idéző romantikus mesékre ma is szükség van, ezért új epizóddal bővítenék az Anne Hathaway főszereplésével futott filmsorozatot. A források hangsúlyozzák, hogy nem újraindítani vagy átdolgozni kívánják a 2001-es opuszt, hanem elkészíteni a harmadik részt.

Hathaway egyelőre nem írt alá a produkcióba, de egyértelműen jelezte, hogy szerepelne az Aadrita Mukerji (Supergirl, Reacher) forgatókönyvén alapuló filmben. A korábbi részeket rendező Garry Marshall (Micsoda nő) 2016-ban elhunyt, a további főbb szereplőket, Julie Andrews, Mandy Moore és Heather Matarazzo hármasát azonban elvileg bármikor szerződtethetik az új epizódba.

5fac5e5998669500182b583a1.jpg
(A kép forrása: Insider)

Neveletlen hercegnő

Mia egész kamaszkorában arról álmodik, hogy csillogás vegye őt körül. Amikor azonban megjelenik sosem látott nagymamája, hogy átadja neki Genovia trónját, a tinilány elbizonytalanodik. Nehezen fogadja el az uralkodással járó szigorú etikettet és vonakodva hagyja ott iskoláját, Ford Mustangját és fiúját…