• Január 26-án lép korai hozzáférésbe a King Arthur: Knight’s Tale
  • A játék eredetileg ma debütált volna Steamen
  • A NeocoreGames azonban jelezte, hogy kicsit még finomítani szeretnének rajta a bemutatkozás előtt

A magyar NeocoreGames még tavaly ősszel leplezte le legújabb projektjét, az Artúr mondakört a dark fantasy zsánerével és az XCOM játékok taktikus, körökre osztott harcaival vegyítő King Arthur: Knight’s Tale-t. A program a Kickstartert is megjárta, ahol elég szép sikert aratott, és az eredeti tervek szerint ma debütált volna korai hozzáférésben, azonban a fejlesztők végül egy kicsit elcsúsztatták a megjelenést.

king-arthur-knights-tale-01.jpg

Nemrég ugyanis a King Arthur: Knight’s Tale Twitter fiókján feltűnt egy üzenet, miszerint a munkálatok jó tempóban haladnak, azonban van még pár apróság, amit a fejlesztőcsapat szeretne helyreütni a rajt előtt, ezért a játék végül január 26-án debütálhat korai hozzáférésben a Steamen.

Ezzel párhuzamosan az is kiderült, hogy mit fog tartalmazni a King Arthur: Knight’s Tale korai hozzáférésű verziója: a tweet alapján 2 főküldetésre, 5 mellékküldetésre, 4 különböző kasztba tartozó hősre és a menedzsment funkciók egy részére érdemes számítanunk a rajtkor, ez azonban folyamatosan bővülni fog a végleges megjelenési dátum közeledtével.