• A Kingdom Come: Deliverance realisztikusságán csiszol sokat egy frissen megjelent mod
  • Lassul a fejlődés, nehezedik a harc, drágulnak a felszerelések és még éhezni is hamarabb fogunk
  • Az Ultimate Realism Overhaul itt megtalálható

A Kingdom Come: Deliverance két lábbal áll a valóság talaján, és teljes mértékben mellőzi a szerepjátékokra annyira jellemző fantasy elemeket. Azonban akadtak, akik úgy érezték, hogy a program által nyújtott élmény így sem elég realisztikus, így pedig megszületett az Ultimate Realism Overhaul mod, mellyel bárki tovább növelheti a rá váró kihívásokat.

A mod ugyanis gyakorlatilag a játék minden aspektusában feljebb tekeri a nehézséget, sokszor nem is kicsivel. Gyorsabban kell például reagálnunk egy tökéletes blokkhoz, ellenfeleink pedig okosabbak lesznek, igyekszenek majd egyszerre támadni minket. Az ételre is jobban oda kell majd figyelnünk, hiszen sokkal hamarabb megéhezünk majd, ráadásul, ha mindez nem lenne elég, a fejlődésünk is lassulni fog, míg a kereskedők immár csak alacsonyabb árat hajlandóak fizetni a megunt cuccainkért.

Külön érdekesség még, hogy a mod megváltoztatja minden fegyver sebzését és a forgatásukhoz szükséges erőt egyaránt, így a legjobb felszereléseket már sokkal nehezebben tudjuk a kezünk közé kapni. Illetve az se árt majd, ha figyeljük, kire és mivel támadunk, hiszen a fegyverek nem ugyanolyan hatékonyak az egyes páncéltípusok ellen.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!