Egy-egy nagyobb Blizzard patch érkezésekor játékosok millió kezdik el újra felmelegíteni kedvenc játékaikat, mint amilyen a World of Warcraft vagy a Diablo. Ez utóbbihoz érkezett március végén a Reaper of Souls nevű kiegészítőcsomag, ami alaposan és előnyére változtatta kedvenc akció-szerepjátékunkat. Ennek az expanziónak megjelenése óta kaptunk már pár javítást és toldozgatást a játékhoz, de olyan mértékű változtatásokhoz, mint amilyeneket a 2.1.0-es patch hoz majd el számunkra, még nem volt szerencsénk.

A patchlistát nézegetve úgy tűnik, hogy a Blizzard szokásához híven ezúttal is kismillió kisebb dolgon változatott, de persze akadnak nagyobb, érdekesebb változtatások is, mint amilyenek a Greater Riftek megjelenése. Erről egy korábbi hírben írtunk már, akit érdekelnek a részletek, ide kattintson. Sajnos a 2.1.0-s folt érkezésére még várnunk kell egy keveset, viszont jó hír, hogy mától bárki kipróbálhatja azt a PTR szervereken keresztül, amit a Blizzard Launcherből, a legördülő szerverválasztóból indíthatunk el. Ehhez le kell töltenünk majd egy új klienst is, ami közel 15 gigabyte-ot nyom, de aki nem bírja ki a megjelenésig, az most enyhítheti szomját.

A PTR indításán kívül talán érdekesebb lehet az a hír, hogy kiadták a hivatalos 2.1.0-s változtatások listáját is, amit itt megtekinthettek

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!