Egy szemfüles játékos, „feltörve” a Naughty Dog fejlesztette akció-kaland játék demóját, rálelt az átvezető videók címlistájára, amely lényegében elmeséli a The Last of Us történetét. Kiderült több karakter sorsa, és természetesen a játék befejezése is kitalálható a fájlnevekből. Emellett lelepleződött néhány fegyver és a többjátékos móddal kapcsolatos részlet. Hasonló eset utoljára a Mass Effect 3-mal történt, amelynek a bétaverziója került fel véletlenül az Xbox Live-ra.

A spoileres információk szét is terjedtek, többek között fent vannak a 4Chanen, a GameFAQsen és a Redditen, de a YouTube kommentekben is könnyen beléjük futhatunk -- bár a sztorit tárgyaló videókat igyekeznek törölni a Sony marketingesei.

A The Last of Us június 14-én jelenik meg PlayStation 3-ra, így a történetét igazán kár lenne már most megismerni, amikor nemsokára végigjátszhatjuk. Ezért is kérünk titeket, hogy ha mégis olvastatok a játék befejezéséről, azt ne osszátok meg, vagy legalább figyelmeztessetek előtte. Ne rontsátok el mások élményét!

The Last of Us -- megjelenés: 2013. június 14.; gépigény: nincs