• Elkezdett terjedni egy előzetes a közösségi médiában, amit azóta letiltottak
  • Egyelőre nem ismert a Nincs hazaút története, sőt a szereplők teljes névsorát sem ismerjük
  • December 17-én debütál a film a mozikban

Az eredeti terveknél később, december 17-én érkezik csak a mozikba a Pókember: Nincs hazaút (időközben a crossover lehetőségét felkínáló Venom 2 premierjét is elhalasztották október 14-re). Hatalmas titkolózás övezi a Tom Holland-Zendaya-Jacob Batalon hármas főszereplésével készült produkciót, a film címe is csak idén derült ki egy vicces videóból. A történetről egyelőre nem tudunk semmit, sőt a szereplők névsora is erősen kérdéses.

Ezen a helyzeten változtatott volna az az előzetesnek tűnő videó, ami vírusként kezdett terjedni a közösségi médiában. A Sony egyelőre nem tett hivatalos bejelentést a rövid montázs kilétére vonatkozóan, de árulkodó, hogy a kiszivárgott felvételeket tartalmazó bejegyzéseket szerzői jogsértésre hivatkozva letiltották.

Reméljük, hamarosan befut a hivatalos trailer és kiderül, hogy a főhősök, Electro (Jamie Foxx), illetve a kiszivárgott videóban a Multiverzumot megkavaró Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) és Doctor Octopus (Alfred Molina) mellett kik tűnnek még fel a friss epizódban.

a91c4e8258d240b6807cacad2b0699c108-spider-man-whoops2xrsocialw600.jpg
(A kép forrása: Vulture)