• Szeptember 24-én debütál a Venom 2
  • Tom Hardy elárulta, hogy már dolgozik a Pókember és a Venom összekapcsolásán
  • A Sony és a Marvel bonyolult szerzői jogi viszonya miatt ez nehéz feladat

Sokan kételkedtek, hogy Pókember nélkül működhet egy Pókember spin-off, a 850 millió dollárt gyűjtő Venom viszont bebizonyította, hogy Eddie Brock önmagában is elég izgalmas karakter. Ami persze nem jelenti azt, hogy elfelejtődött volna a crossover igénye. Tom Hardy Esquire-nek adott maratoni nyilatkozatában elő is került a téma, és kiderült, hogy a szimbiótát alakító színész már dolgozik a két produkció összefésülésén.

Nem egyszerű feladatot vállalt Hardy, a Pókember ugyanis a Marvel Studios, a Venom pedig a Sony Pictures égisze alá tartozik. „Természetesen ez egy hatalmas kanyon, amit át kell ugrani. Ehhez nem elég egy ember, hanem magas szintű diplomáciát és intelligenciát igényel, hogy leüljünk és beszélgessünk a dolog tető alá hozásáról” – mondta a színész. Azért hozzátette, hogy bánná, ha nem keresné a két figura közti kapcsolatot. „Őrültség lenne kihagyni az olimpiát, ha 100 m-en futsz”.

spider-man-venom-header.jpg
(A kép forrása: Screenrant)

Szeptember 24-én debütál mozikban a Venom 2, amiben Eddie Brock és a benne lakó élősködő egy náluk erősebb szimbióta, Cletus Kassidy és Vérontó kerül párosával kerül szembe. Az antagonistát Woody Harrelson formálja meg, de feltűnik a filmben a Naomie Harris alakította Shriek is. Ti várjátok már a premiert vagy inkább egy Pókember-Venom összecsapást látnátok szívesen nagyvásznon?