• Késhet a PC-s Kingdom Come: Deliverance
  • A konzolos kiadások miatt
  • A terjesztő szeretné, ha mind a három platformra egyszerre jelenne meg a játék
  • Ez azt jelentené, hogy nyár helyett csak az év végén játszhatnánk
  • Még folynak a tárgyalások

Az eddigi tervek szerint a nagyon ígéretesnek tűnő Kingdom Come: Deliverance PC-s változata még idén nyáron megjelenhet, ezt az elképzelést azonban keresztül húzhatják a konzolos átiratok, a terjesztő ugyanis azt szeretné, ha a mind a három platformra egyszerre jelenne meg a játék.

„Az ötletünk az volt, hogy idén nyáron megjelenik PC-re a játék, aztán következnek a konzolos változatok. Most még független fejlesztők vagyunk, de tárgyalásokat folytatunk kiadókkal, mert… nos, valakinek el kell juttatnia a boltokba a játékot, ehhez pedig terjesztő kell, akik azt szeretnék, hogy mind a három platformra egyszerre legyen a premier. Még tárgyalunk, meglátjuk, hogy mi lesz.” -- ezt Tobias Stolz-Zwiling mondta, a cég PR menedzsere, akitől azt is megtudtuk, hogy ha utóbbi forgatókönyv valósul meg, egy fél évet is késhet a program.

A Kingdom Come: Deliverance fejlesztésének vezér platformja a PC, így ezt késleltetni kell, ha valóban úgy alakul, hogy egyszerre jelenik meg a program a három gépre, ugyanakkor némi jó is kisülhet ebből, hiszen ameddig az Xbox One és a PS4 átirat készül, addig lehet csiszolni a PC-s nagy testvért. 

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!