• Tyler Perry producer elmondta, hogy nívós forgatókönyv készült
  • Viszont egyelőre csak igyekszik megszervezni a lassan haladó produkciót
  • Tim Federle (High School Musical: The Musical: The Holiday Special) a rendező

A feldolgozások és a folytatások korát éljük. Tegnap érkezett nagy bejelentés például A Beverly Hills-i zsaru 4 stábjával kapcsolatban, de megszólalt az Apáca Show 3 producere, Tyler Perry is. Elmondása szerint nívós forgatókönyv készült, de lassan haladnak a munkálatok. Jelenleg a produkció résztvevőit igyekszik mozgósítani.

„Tetszett az ötlet, hogy elkészítsük [a harmadik részt], de a hollywoodi rendszer kicsit lassabban működik, mint ahogy szeretném. Van egy jó forgatókönyvünk, ez jó kezdésnek. Most próbálunk mindenkit a megfelelő irányba terelni, hogy elinduljon a gyártás” – nyilatkozta a The View című műsorban, Goldberg oldalán.

whoopi-goldberg-sister-act.jpg
(Goldberg az Apáca show főszereplőjeként. A kép forrása: Deadline)

A stáb

Azt évekkel korábban bejelentették, hogy Tim Federle, a 2020-as High School Musical epizód, a The Holiday Special rendezője irányíthatja majd a munkálatokat. A színészgárda castingja viszont Perry fenti szavai alapján még a kezdeti szakaszban járhat.

Az Apáca show

Az 1992-es sikerfilmben Whoopi Goldberg kaszinó énekesnőjét alakítja, aki kolostorban bujkál gengszterek elől, miután véletlenül gyilkosság szemtanújává válik. Az apácának öltözött művésznő kórust szervez a nővérekből, és nemzetközi sikerre viszi őket. Csakhogy közben a maffiózók téglája kiszimatolja, hova rejtette az FBI a hősnőt, és elrabolják Deloris-t.