Kérjük jelentkezz be!

Látványos akcióra és erős történetre számíthatunk az animációs Witcher sorozattól

Hivatalosan is érkezik a Netflixre az animációs Witcher sorozat, most pedig a széria írója elárulta, nagyjából mire érdemes számítanunk.
  • The Witcher: Nightmare of the Wolf címen animációs sorozatot kap a Witcher
  • Melyben a főszerep azonban nem Geralté, hanem Vesemiré lesz
  • A sorozat írója most elárulta, hogy látványos akcióra és komoly sztorira is számíthatunk

Noha pontos megjelenési dátumot még nem kapott a The Witcher: Nightmare of the Wolf, az egyes részletek szerencsére már így is elkezdtek szállingózni az animációs Witcher sorozat kapcsán. Január végén a hivatalos szinopszisból például kiderült, hogy a főszereplő ezúttal nem Geralt, hanem Vesemir lesz, nemrég pedig a széria írója, Beau DeMayo, is elárult pár apróságot a produkció kapcsán.

DeMayo szerint az animációs sorozat lehetőségei nagyon mások, mint egy élőszereplős produkcióé, és ezt figyelembe is veszik a The Witcher: Nightmare of the Wolf készítése során. Ennek kapcsán például igen látványos akciójeleneteket ígért, mondván, több olyan megoldással is tudnak majd dolgozni, melyekről a való életben le kellene mondaniuk. Ez azonban nem jelenti azt, hogy egy agyatlan akcióorgiát kapunk majd: DeMayo szerint a történetre is nagy hangsúlyt fektetnek, így abba akad majd nem egy emlékezetes karakter és érzelmes pillanat is, hogy feloldja kicsit az akciójelenetek véres káoszát.

witcher-anime-03.jpg

Támogass minket!