Zajlik az élet a League of Legends háza táján, hiszen javában pörög a bajnokság, befutott az 5.13-as patch, két régi bajnok, Miss Fortune és Gangplank is új gúnyát és finomhangolt képességeket kap – és érkezik egy friss játékmód is.

A Black Market Brawlers címe árulkodó. A Summoner's Rift pályán küzdve minden játékos arany krakeneket kap (percenként 1, asszisztért 1, killért 2 és így tovább, lásd a belinkelt oldalon), ezekből pedig „brawlereket”, azaz érte küzdő zsoldosokat vásárolhat magának. Ezekből négyféle típus van, és amint megvettünk egyet, az lecseréli az egyik normál miniont, és onnantól kezdve mindhárom lane-en spawnol minden egyes hullámban a játék végéig. Embereinket három három ágon (Abilities, Attack, Defense) fejleszthetjük, igazán gyilkos kis jószággá nevelve őt, ráadásul ezek a jószágok alapvetően változtathatják meg az egyéni- és csapattaktikát eltérő képességeiknek hála. A zsoldosokon kívül persze új, valóban ütős cuccokat is lehet vásárolni a krakenekért, elvégre erre való a feketepiac, nem igaz?

A League of Legends Black Market Brawlers játékmódja a fent említett Champion Update társaságában hamarosan elérhető lesz a PBE szervereken.

League of Legends