A mai naptól fogva mindenki számára szabadon elérhető a League of Legends magyar verziója. Ehhez mindössze annyi a tennivaló, hogy az EUNE kiszolgálón a frissítőprogramban a kék „Change Region” gombra kattintva az alsó listán kiválasszátok a magyar nyelvet.

A megjelenést egy több hónapos, kiválasztott játékosokkal történő, zárt tesztidőszak előzte meg, most viszont eljött az idő, hogy minden magyar játékost bevonva folytatódjon a tesztelés. Mivel ez a lokalizálás még csak bétaverzió, a honlap néhány részlete (barátok meghívása, médiaanyagok stb.) még nincs kész, ráadásul előfordulhatnak bugok is. De hát éppen az a bétateszt célja, hogy tökéletesre csiszolják a League of Legends magyar verzióját, mire az majd hivatalosan is megjelenik. Ha bármi hibát találtok a játékban, jelentsétek a League of Legends hivatalos fórumán!

Emellett a Riot Games köszöni mindenkinek a munkát, aki az alfateszt alatt segített a magyarítás csiszolásában. És ha már itt jártok, ne hagyjátok ki a Magyarország lerohanását beharangozó videót se.