A Black Ops kezdeti hibáit PC-n és Xbox 360-on pár sürgősségi frissítéssel már sikerült kijavítani, a PlayStation 3-as átirat viszont még mindig komoly problémákkal küszködik, amiknek a játékosok természetesen nem örülnek, s hangot is adnak a nemtetszésüknek. A játék hivatalos fórumain és közvetlenül az Activisionnak szegezett leveleikben a rajongók megoldást követelnek a multiplayer módot sújtó égbekiáltó problémákra, a kiadó azonban biztató ígéretek helyett egy meghökkentő választ adott ki az egyik feldühödött játékosnak.

„Nincs mit ajánlanom. Én is követem a fórumokat és számos olyan barátom van, akik élvezik a játékot úgy, ahogy van. Mint aktív játékos nem értek egyet a játék egy része felé támasztott elvárásokkal, hiszen a multiplayer módban bármikor változhat a játékélmény. A kiadónak jogában áll bármikor leállítani a szervereket, az eddig beérkezett visszajelzések alapján pedig ez egy elképzelhető lépés lehet az ingyenes PSN-en.

Mindenesetre, ha úgy dönt, hogy visszaküldi a játékot hozzánk, mi a következőket tehetjük:

  • Egy bontatlan játékot adunk, amit visszavihet a boltba.
  • Visszaadjuk a játékot, de egy másik platformra
  • Adunk egy másik Activision-játékot, melynek az értéke megegyezik, vagy kisebb a Black Opsénál.

Ezeket az egyszeri opciókat tudjuk felkínálni önnek. Kérjük értesítsen, hogyan döntött.” -- Dov Carson, az Activision szóvivője.

Egyszóval: a játékosok befoghatják, különben a kiadó elveszi az egyébként hibás multiplayer módot és akkor majd nem lesz mire panaszkodni.