• Akár már jövő héten is érkezhet a Ubisoft Forward
  • Legalábbis Jason Schreier értesülései szerint
  • Aki azért elég pontos szokott lenni ezekben a kérdésekben

Az idén elmaradt E3 kiváltására a legtöbb nagy kiadó a nyár folyamán megszervezte és megtartotta a maga digitális konferenciáját, és nem jelentett ez alól kivételt a Ubisoft sem. A franciák ráadásul nem csak egy ilyen eseményt terveztek: már a júliusi Ubisoft Forward végén is jelezték, hogy szeptemberben is érdemes számítanunk egy hasonló bemutatóra.

És bár ennek a második Ubisoft Forwardnak a pontos dátumát egyelőre nem közölték a szervezők, könnyen lehet, hogy az esemény közelebb van, mint gondolnánk, legalábbis a játékiparral kapcsolatban általában igen megbízható információkat szállító Jason Schreier szerint, aki nemrég tweetelt egy rövidebbet a témában.

ubisoft-forward-szeptember-01.jpg

Schreier itt először megjegyzi, hogy a Ubisoft alkalmazottjai közül sokan megint felháborodtak a kiadó magatartásán (ezúttal egy trailer volt a probléma, ahol  egy fiktív terrorszervezet logója nagyon hasonlított a BLM mozgalom jelvényéhez), utána pedig hozzáteszi, hogy a franciák jó eséllyel jövő hétre terveznek egy újabb bemutatót a játékaikból, megkérdőjelezhető időzítéssel.

Hogy pontosan mi szerepelne ezen a bemutatón, azt egyelőre nem tudni, mindenesetre nem lennénk meglepve, ha a nyári Ubisoft Forwardon hanyagolt címek kerülnének előtérbe, például a Rainbow Six Quarantine vagy a Gods & Monsters, de egy esetleges Prince of Persia leleplezés is benne lehet a pakliban, főleg a legutóbbi szivárgás után.