• A guatemalai MAX oldalán feltűnt a Prince of Persia Remake PS4-re és Nintendo Switch-re
  • Ráadásul a szivárgás az általában igen jól értesült Jason Schreier szerint is hihető
  • Az adatlap alapján 2020 novemberében esedékes a megjelenés

A Ubisoft állítólagos következő Prince of Persia játékával kapcsolatban már igen hosszú ideje szivárognak ki különböző információk, most pedig újabb helyen bukkant fel a projekt. Nemrég ugyanis a guatemalai MAX oldalán feltűnt a korábban már pletykált Prince of Persia Remake adatlapja, melyen az illetékesek azt is jelezték, hogy a játék 2020 novemberében érkezik majd.

pletyka-remake-et-kap-a-prince-of-persia-trilogia.jpg

Persze ez önmagában még nem néz ki túl hihető információnak, azonban nemrég a játékiparon belül igencsak jól értesült Jason Schreier is megszólalt az ügyben, és reakciója alapján lehet valami igazság a szivárgásban. Schreier ugyanis a szivárgásra reagálva Twitteren leírta, hogy a viszonteladók mostanában igencsak szeretik lebuktatni a Ubisoft titkos projektjeit (nemrég a Far Cry 6 is idő előtt került ki a PS Store kínálatába), azaz szerinte is készül egy Prince of Persia Remake.

Persze mindez csak szivárgás, nem pedig hivatalos információ, így érdemes lehet fenntartásokkal kezelni, és megvárni, hogy a Ubisoft mit jelent be a szeptemberi Ubisoft Forward keretein belül, de azért érdemes megjegyezni, hogy Jason Schreier tippjei általában igencsak megbízhatóak, az Assassin’s Creed Valhalla érkezését is az elsők közt jelezte tavaly például.