• Már Budapesten is játszható a Prince of Persia: The Dagger of Time
  • Ez egy VR-szabadulószoba, melyet 2-4 fős csapatok játszhatnak

Éppen a napokban írtunk a Prince of Persia: The Dagger of Time névre hallgató VR-szabadulószobáról, amikor is befutott az első videós kedvcsináló a játékról. Most pedig további jó hírekkel tudunk szolgálni, bejelentették ugyanis, hogy immáron Magyarországon, a Budapesten található Démonblokkban is elérhető a nem mindennapi kihívás.

mostantol-budapesten-is-elerheto-a-prince-of-persia-the-dagger-of-time-vr-szabaduloszoba.jpg

Az Assassin's Creed világában játszódó Szabadulás az Elveszett Piramisból, illetve A Medúza Kapuján Túl után ez a harmadik VR-szabadulószoba a Ubisofttól, melyben ezúttal 2, 3 vagy 4 fős csapatok merülhetnek el a Prince of Persia világában, az időt lassítva, megállítva vagy éppen megfordítva az ikonikus tőr segítségével, így teljesítve a feladatokat és fejtörőket.

„Magyarország első Ubisoft VR szabadulószoba forgalmazójaként nagy megtiszteltetés, hogy beválasztottak minket az új játékot tesztelő partnerek szűk körébe. A sikeres béta tesztforduló lezárultával a Ubisoft a játékot augusztus közepétől a nagyközönség előtt is elérhetővé tette. Budapesten nálunk, a Démonblokkban van lehetősége a kalandor gamereknek tesztelni, kipróbálni a Dagger of Time szabadulós pályát. Bár a játékot csak csapatban lehet játszani, az eddigi játékokkal ellentétben nem csak két vagy négy fővel, hiszen akár a három fős csapatfelállást is tudja majd kezelni a rendszer” – mondta Lincz Béla, a Démonblokk alapítója.