Én még ott voltam 3000 évvel ezelőtt Gandalf, amikor idén március 5-én a Facebook megbolondult, mindenkit kidobott, és nem lehetett visszajelentkezni. Azóta viszonylagos nyugalom lengte körül az egyik legnagyobb közösségi oldalt - egészen mostanáig. A 24.hu értesülései szerint ugyanis több felhasználót is indoklás nélkül letilt a Facebook/Messenger. 

"Úgy tűnik, hogy ezt a funkciót a megengedettnél intenzívebben használtad. A használatáról ideiglenesen le vagy tiltva." - kezdetű figyelmeztetés fogadja a közösségi oldal egyes felhasználóit. Igen ám, de arról sem tudunk meg pontosabbat, hogy milyen funkcióról van szó, meg arról sem, hogy mennyi ideig tart a tiltás.

Hivatalos info jelen sorok írásakor még nincs, de egyes elméletek szerint akkor jön a tiltás, ha rövid időn belül túl sok linket osztunk meg ismerőseinkkel. Ejnye. Mindenkinek kitartást kívánunk ezekben a nehéz időkben, akiket tiltás ért. Addig is amíg helyreáll a rend, gyönyörködjetek a fenti videóban, amit az ország legnagyobb Retro PC és konzol kiállításán készítettünk.