• Ma este nyílik meg a Galakrond's Awakening
  • Ez a Hearthstone legújabb Adventure módja
  • Összesen 4 fejezetből fog állni, most az elsőt kapjuk meg
  • Vadonatúj lapok is érkeznek, összesen 35

Január 21-én, vagyis ma este kerül be a Hearthstone-be a játék legújabb Adventure módja, a Galakrond's Awakening, amely pontot tesz a League of E.V.I.L. és a League of Explorers egész éves hajszájának végére. Az alábbiakban összeszedtünk mindent, amit tudnotok kell a single player kalandról.

4 fejezet, 35 új lap

Ahogy azt már megszokhattuk, ezúttal is négy részletben, négy egymást követő héten fogjuk megkapni a kaland egészét, most azonban minden egyes fejezet két részből fog állni, a jók és a gonoszak oldaláról is végigjátszhatjuk ugyanis a csatákat.

galakronds-awakening-sides.png

Az első fejezet első fele (egészen konkrétan a League of E.V.I.L. oldala) ingyenes lesz, a második felét, illetve a maradék három fejezetet 700-700 goldért lehet majd megnyitni. Az új kaland olyan szempontból ráadásul egyedi lesz, hogy - a régi Hearthstone Adventure-ökhöz hasonlóan - új kártyák is lesznek benne, amiket aztán használhatunk majd a Play módban is, Standardben és Wildban egyaránt.

  • Chapter 1 (január 21.) - 11 új lap
  • Chapter 2 (január 28.) - 8 új lap
  • Chapter 3 (február 4.) - 8 új lap
  • Chapter 4 (február 11.) - 8 új lap

Az egyes fejezetek természetesen pénzért is megnyithatóak lesznek, részenként 7 euróért, vagy egyben 20 euróért, az előrendelők egy Golden Classic pakkot is kaptak.

the-amazing-reno-adventure.jpg

Ezúttal is két nehézségi fokozatot kapunk majd. A normál mód "Story" néven fog futni, és előre készített paklikkal kell majd játszanunk benne, így ez ideális azoknak, akik csak a történetre kíváncsiak, illetve az új lapokat akarják megnyitni. Lesz azonban most is "Heroic" mód, jóval nagyobb kihívással, illetve itt decket is a saját gyűjteményünkből kell építeni, mint mondjuk a régi szép naxxramasos, időkben. Aki ezt is teljesíti (külön-külön mindkét oldallal), az egy-egy új hátlappal lesz gazdagabb.

galakronds-awakening-card-back.jpg