A BF4 Central információi szerint az EA akár még ma is elindíthatja a Battlefield 4 hivatalos weboldalát, illetve a Premium tagok számára elérhetővé válik a játék első kedvcsináló videója, azt ezt megtekintők pedig egy különleges dögcédulát kapnak, rajta csak annyival: "Ott voltam". 

battlefield-4-dog-tag.jpg

Az persze nem derült ki, hogy ez az információ mégis honnan és kitől jött, így ne nagyon éljük bele magunkat, de az tagadhatatlan, hogy már mozgolódik az Electronic Arts. Nemrég ugyebár meghívókat küldtek ki egy különleges eseményre, melyen a pletykák és elképzelések szerint a Battlefield 4-et fogják leleplezni, illetve egy ismeretlen forrás arról számolt be, hogy ő már látta a játék dobozképét.

A Jrb nevet használó úriembernek elmondása szerint a dobozkép nagyjából ugyanolyan stílusban készült, mint a Battlefield 3-é, vagyis középen egy fegyvert tartó katona áll, aki körül és mögött épületeket, tankokat, csapatszállítókat és légi járműveket láthatunk. Ennek a képnek egy kisebb részét az egyik Battlefield játékos, 32bita később meg is mutatta, s valóban egyezik a Battlefield rajongói oldalon leírtakkal -- ám hozzá kell tenni, hogy a logó nem tűnik profi munkának, s taktikusan nagyon sok minden hiányzik a képből, így akár egy hamisítvánnyal is lehet dolgunk.

Ma jön az első Battlefield 4 videó?

Egyelőre csak annyi biztos, hogy az Electronic Arts a GDC második napján, március 26-án egy saját rendezvényt fog tartani, ahol majd bejelentnek valamit. Hogy mi ez, azt még nem tudjuk, de erős a gyanú, hogy a Battlefield 4 lesz az, ám addig minden ilyen, a semmiből előkerült fejlemény maradjon a pletyka kategóriában.