Az új, ingyenes frissítésben végre kaptunk versenyeket, és a kocsijainkat is átalakíthatjuk. Eme funkciókat a 2K Games szerint rengetegen hiányolták a Mafia 3-ból a megjelenésekor. A játékban most megtalálhatunk 9 darab garázst, ahol megváltoztathatjuk a kocsi díszítését, a kerekeket, a kipufogót, és így tovább – több mint 50 lehetőségünk van a változtatásra.

Ezenkívül az új frissítés tízre bővíti a játékban fellelhető kocsik számát. Ugye hat kocsit érdemelhetünk ki alapjáraton, míg Season Pass részét képező, külön pedig 5 dollárért megvásárolható Family Kick-Back DLC három másikat csap hozzá. Az új, tízedik járművet, a Griffin Maraudert (kép lenn) pedig mostantól a versenyek megnyerésével szerezhetjük meg. (A Family Kick-Back nélkül értelemszerűen csak hét kocsink lesz.)

Igen, a frissítés versenyeket is ad a játékhoz, méghozzá tizenkét darabot. Hat szimpla körverseny, míg a másik hatban a város egyik pontjából a másikba kell eljutnunk. A versenyek az alvezéreinkkel lefolytatott első közös találkozó után nyílnak meg, a térképre ekkor kerülnek fel a jelzéseik. A díjak: újabb és újabb elemek a kocsikhoz, illetve a már említett Marauder.

Emellett Lincoln három új öltözékkel gazdagodik. Ezek közül kettőt (Bad, Bad Mr. Burke; On the Prowl) mindenki megkap, egyet (Classico) viszont csak azok, akik bejelentkeznek a My2K fiókjukba és összekötik azt a Mafia 3-mal (a játékból megtehető). Viszont ők bónuszként egy Il Duca nevű arany revolvert is kapnak.

A 2K elmondása szerint még számíthatunk ingyenes frissítésekre, amelyekkel tovább bővítik az autókra szerelhető kütyük tárházát, a versenyeket, a ruhákat, a fegyvereket, és természetesen javítják a bugokat is.

3172744-car1.jpg