• A Titanic bekerült a Mafiába
  • A modot 15 éven át készült
  • A hajó elsüllyedése egyelőre még nincs benne

A lassan 19 évvel ezelőtt megjelent, és azóta remake-et is kapott Mafia máig népszerű, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy most ért révbe egy 15 éves projekt. Robin Bongaarts tengerészmérnök 2006-ban azt vette a fejébe, hogy megalkotja az 1912-ben elsüllyedt RMS Titanic lehető legpontosabb, ingyenesen elérhető digitális mását, és ehhez a Mafia: City of Lost Heavent használta fel.

A Titanic Mod első része a napokban vált elérhetővé a moddb-n. A hajóra a freeroam játékmódban nézhetünk fel és járhatjuk be. A mod sajnos még nem tartalmazza a hajó elsüllyedését, ahogy a teljes történetet sem és sajnos a Titanicon is találhatunk még elzárt területeket.

Azonban már kijátszhatjuk a sztori első felét, emellett bejárható a két nagy lépcsőház, a fürdőház, az olvasószobák és a nagyszalon. Illetve a hajó külső részén is kedvünkre csatangolhatunk álljon az a Central Island Dock-ban vagy ringatózzon a nyílt tengeren. Továbbá kapcsolatba kerülhetünk emberekkel, úszhatunk, liftezhetünk vagy akár meg is vacsorázhatunk a White Star Line óceánjáróján.

mafia-titanic.jpg