• 2022. július 14-én debütál az Ahol a folyami rákok énekelnek a mozikban
  • Egyedül nő fel a mocsárvidéken egy titokzatos lány
  • Tizenévesen szerelmesek lesznek egy jómódú városi fiúval
  • Egy haláleset után azonban a lány fejét követelik a helyiek

First Match című netflixes sportfilmje után első mozis rendezésével mutatkozik be Olivia Newman. A Delia Owens misztikus bűnügyi bestseller regényét adaptáló Ahol a folyami rákok énekelnek. Az Észak-Karolina mocsaras partvidékére helyezett történet egy magára hagyott kislányt követ, aki az évek során önellátóvá válik és alig éintkezik az őt vadembernek tartó városiakkal.

Minden megváltozik azonban, amikor Kyat megismeri egy jómódú fiú. Tate megtanítja az immár tizenéves lányt olvasni, együtt gyönyörködnek egymásban és a versekben. Szerelmüknek egy titokzatos harmadik személy felbukkanása és egy rejtélyes gyilkosság vet véget, miután a helyiek felháborodva követelik a magányos „Lápi Lány” fejét.

mv5bywi5zjblmgmtnmyzms00nzm5ltllztytzdeym2m5nwe1zwexxkeyxkfqcgdeqxvymtuwnta2ntcwv1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

Daisy Edgar-Jones alakítja a hősnőt, akit a Normális emberek című BBC-s minisorozat főszerepéből ismerhettek. Magyarországon 2022. július 14-én debütál az ötvenes-hatvanas évek fordulóján játszódó film, aminek alább láthatjátok magyar szinkronos előzetesét. Nektek hogy tetszik a horrorisztikus és romantikus elemeket vegyítő thriller kedvcsinálója?