Május 31-én láthattuk először mozgás közben az Astro Bot című csodát, amit az Astro's Playroom fejlesztői, a Team Asobi készít, akiknek ez az eddigi legnagyobb projektjük. A látványos vizualitással és a DualSense képességeinek teljes kihasználásával támadó platformerről azóta az is kiderült, hogy több mint 150 PlayStation-hőst is felvonultat majd, most pedig újabb örömhír érkezett: a PlayStation Magyarország bejelentette, hogy a játék magyar felirattal fog megjelenni.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

PlayStation Magyarország (@playstationhu) által megosztott bejegyzés

Az ilyen híreknek mindig örülünk, mert nem mindenki tud olyan szinten angolul, hogy megfelelően értse a játékokat. Az Astro Bot esetében ezzel nem lesz probléma, már csak abban bízunk, hogy nem azok fordítják, akik a Marvel's Spider-Man 2-t is, mert az minősíthetetlen volt: láthatóan Google fordítóval és/vagy a mesterséges intelligencia segítségével ültették át magyarra a mondatokat, csak aztán senki nem ellenőrizte le, mit dobott a gép.

Az Astro Bot szeptember 6-án jelenik meg PS5-re, és az Astro's Playroom-mal ellentétben nem ingyenes lesz, hanem teljes áron kapható. Ti beneveztek majd rá?