Kérjük jelentkezz be!

Mai HBO premierek

Fináléjához ért az Összeesküvés Amerika ellen az HBO GO-n és elérhetővé válik minden idők egyik legjobb szuperhősfilmje.

Fináléjához ért a múltban fantáziáló Összeesküvés Amerika ellen első évadja, miközben új epizódok és filmek érkeznek az HBO GO kínálatába. A streamingszolgáltató teljes április műsorajánlóját is közzétette: indulnak sorozatok, érkeznek új évadokkultfilmek és ikonikus Tarantino művek.

hbogo.jpg

Sorozatok

ÖSSZEESKÜVÉS AMERIKA ELLEN (THE PLOT AGAINST AMERICA) – 1. évad 6. rész SZEZONFINÁLÉ!

  • Műfaj: dráma
  • Leírás: A hatrészes minisorozat Philip Roth elismert regényén alapul, amely az amerikai történelem egy alternatív világában játszódik, és az eseményeket egy New Jersey-i zsidó munkáscsalád szemén keresztül mutatja be. A család egyre növekvő nyugtalansággal figyeli, ahogy Charles Lindbergh, a nemzeti hőssé vált óceánrepülő pilóta és idegengyűlölő, populista politikus a második világháború idején megnyeri a választásokat. Lindbergh az Egyesült Államok elnökeként a nemzetet a fasizmus felé fordítja.
  • Főszerepben: Zoe Kazan, Wynona Ryder, John Turturro

A sorozatról írt kritikánkat itt olvashatjátok.

osszeeskuves-amerika-ellen-04.jpeg

ROSWELL: NEW MEXICO – 2. évad 6. rész

  • Műfaj: sci-fi
  • Leírás: A második évadban Liz az elveszett szerelmét gyászolja. Az emlékek elől a munkába menekül, a tudományban keres vigasztalást földi, illetve földönkívüli módon, miközben Rosa Kyle-hoz fordul, hogy segítsen neki megtalálni a helyét 2019 ismeretlen világában. Fájdalmában Isobel veszélyes önvédelmi módszereket fedez fel, miközben Michael néhány régi rossz szokást vesz fel, veszélyeztetve ezzel a Mariával és Alex-szel való kapcsolatát. Egy látszólagos „idegen” emberrablás új titkokat hoz felszínre.
  • Főszerepben: Jeanine Mason, Heather Hemmens, Nathan Parsons

roswell.jpg

BEZZEGSZÜLŐK (BREEDERS) – 1. évad 9. rész

  • Műfaj: vígjáték
  • Leírás: A vígjátéksorozat a szülői lét paradoxonjára épül, amit a legtöbb szülő jól ismer, de sosem vallaná be: szívesen meghalna a gyermekeiért, de gyakran meg is akarja ölni őket. A nyílt és őszinte szériában Martin Freeman alakítja Pault, aki rájön, közel sem az az ember, mint akinek képzelte magát. A feleségével, Allyvel teljes munkaidőben bűvészkednek, hogy megtalálják az egyensúlyt a munka, az öregedő szülők, a jelzálogkölcsönök, a zilált kapcsolatuk rendezése és a gyerekeik nevelése között.
  • Főszerepben: Martin Freeman, Jayda Eyles

ka02breederss01-1.jpg

Filmek

Két filmmel is bővül ma az HBO GO műsortára, köztük a 2018-ban minden idők legjobb szuperhősfilmjének kikiáltott Irány a Pókverzummal.

PÓKEMBER: IRÁNY A PÓKVERZUM (SPIDER-MAN: INTO THE SPIDER-VERSE, 2018)

  • Műfaj: animáció / képregényadaptáció
  • Leírás: Miles Morales egy New York-i tini, aki küzd az iskolával és a barátaival, és mindennek tetejébe ő az új Pókember. Ugyanis őt is megcsípte egy genetikailag módosított pók, és még az eredeti Pókembernél is különlegesebb képességekre tesz szert, képes láthatatlanná válni, az érintése pedig bénító hatású. Amikor kapu nyílik a Pókverzumba, Miles rájön, nem ő az egyetlen szuperhős, sok más univerzumból érkező változatával találkozik, köztük az eredeti Peter Parkerrel. Együtt küzdenek a gonosz ellen.

Az új Pókverzum-filmekről itt olvashattok.

screenshot20181002at91848am1532189263png.jpeg

CSONTVÁZ IKREK (THE SKELETON TWINS, 2014)

  • Műfaj: vígjáték / dráma
  • Rendezte: Craig Johnson
  • Szereplők: Kristen Wiig, Ty Burrell, Bill Hader, Luke Wilson, Boyd Holbrook
  • Leírás: Maggie és Milo ikrek, ám elidegenedtek egymástól és külön életet élnek. Mielőtt a testvéri kötelék végleg szétfoszlana, egy váratlan találkozás arra készteti őket, hogy felülvizsgálják az életüket. A találkozásból beszélgetések sora kezdődik, és lassan fény derül arra, hol siklott félre az életük. Maggie újra végigondolja a házasságát és önpusztító életmódját, Milónak meg a régi szívfájdalmával kell szembenéznie, amit sosem tudott feldolgozni. Rájönnek, csak együtt képesek kimászni a gödörből.

tskeletontwins.jpg

Itt láthatjátok a tegnapi premiereket.

Támogass minket!

Kapcsolódó információk

megjelenés: 2020. október 16.