• A Pókember: Idegenbenről írt kritikánkat itt ovlashatjátok
  • A kis kedvencek titkos élete 2-ről írt kritikánkat itt olvashatjátok
  • Bemutatnak egy Soundgarden koncertfilmet és a Pajzán kíváncsiság című francia opuszt

Ma, egy nappal Tarantino nagy bejelentése után, lezárul a Marvel harmadik fázisa: bemutatják a Pókember: Idegenbent. A Hazatérés után Peter Parkerék európai osztálykirándulásra indulnak, ám Nick Fury itt is gyorsan talál munkát a címszereplőnek, a Jake Gyllenhaal alakította Mysterioval kell megküzdenie. Kritikánkat itt ovlashatjátok.

far-from-home-magyar-trailer.jpg

Mától látható A kis kedvencek titkos élete 2. A népszerű animációs mese folytatását a Gru-filmeket és az első részt is jegyző Chris Renaud rendezi. Kritikánkat itt olvashatjátok.

Mozikba kerül egy buja francia film is. A Pajzán kíváncsiság főhőse egy XIX. század végi párizsi költő, akit elhagy a szerelme egy jobb pénzügyi helyzetű férfiért. A hiúságában sértett Pierre végül Algériába utazik, ahol megismerkedik egy igéző helyi lánnyal, akivel erotikus fotózásba kezdenek. A film a századforduló dekadens és szexuálisan túlfűtött művészi Párizsát mutatja be.

Egyszeri alkalommal bemutatnak egy 2013-as, a zenekar életművét interjúbetétekkel összegző két és fél órás Soundgarden koncertfilmet.