Lassan az év derekán járunk, a nagyobb megjelenések pedig már csak szállingóznak, mielőtt megkezdődne az uborkaszezon. Szerencsére többféle műfajból sikerült válogatni, így ha nem is mindenki, de a többség megtalálja a kedvére valót.

Trek to Yomi

Egy fiatal szamuráj, Hiroki, mesterének halálakor megesküszik, hogy örökké védelmezni szeretteit minden veszélytől. A hamar férfivá érett, eskü és a busidó tanításai által kötött harcos elképesztő veszélyek között kell megtartania egykori mesterének tett ígéretét.

This War of Mine: Final Cut

A Szarajevó ostromát túlélők beszámolói által ihletett This War of Mine nem egy mai alkotás, de már csak szomorú aktualitása miatt is figyelemre érdemes, ingyenes kiegészítőkkel és frissítésekkel együtt megjelent kiadása. Az ostromgyűrűben ragadt civilek életét bemutató játék, ha nem is teljesen valósághű, de szívbemarkolóan mutatja be, hogy egy háborúban nincsenek győztesek, csak vesztesek.

Evil Dead: The Game

Az Evil Dead (magyar címén Gonosz Halott) trilógia kult-klasszikusnak számít, az utána készült filmsorozat, a reboot, és hamarosan egy újabb film pedig csak tovább bővítette az univerzumot. Az Evil Dead: The Game leginkább a sorozatra hajaz a tekintetben, hogy egy kisebb csapat indul levadászni a Gonoszt – négy ember küzd egy ellen, és senkinek sincs könnyű dolga.

Endzone: World Apart

Konzolokra is megjelent az Endzone: World Apart, melyben egy poszt-nukleáris közösséget kell felépítenünk és menedzselnünk. A radioaktív eső, időszakos szárazság és rablóbandák támadásai által nehezített túlélés egy pillanatig sem lesz egyszerű, a régi világ romjait újrahasznosítva mindenre szükségünk lesz a túléléshez.

Sniper Elite 5

Ezúttal ötödjére bújhatunk minden mesterlövészek legjobbja, Karl Fairburne egyenruhájába. Hősünk ezúttal a valaha volt legnagyobb partraszállási hadművelet, a D-nap idején tér vissza Európába, hogy meglékeljen pár náci koponyát, kigyógyítson néhány ízületi gyulladást és szükség esetén mélyreható belgyógyászati vizsgálatot is végrehajtson.